
Uzman Öğretmenlik Tazminatı Artıyor!
Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan zamla birlikte memur maaşları tarihi bir yükseliş gösterecek. Bu zamdan etkilenecek meslek grupları arasında yer alan uzman öğretmenlik ve baş öğretmenlik tazminatları da artış görecek. Bu makalede, Temmuz ayında uzman öğretmenlik tazminatının ne kadar olacağına dair detayları bulabilirsiniz.
Memur Maaşlarında Büyük Artış!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi müjdeyi verdi. Şu anda 12 bin lira olan en düşük memur maaşının ilk olarak 15 bin liraya çıkarılacağını ve daha sonra yapılacak refah payı zammıyla birlikte bu tutarın 22 bin liraya çıkacağını açıkladı. Bu gelişmeyle birlikte Temmuz ayında memur maaşlarına yüzde 40 ila yüzde 45 arasında bir zam yapılması bekleniyor.

Uzman Öğretmenlik Tazminatı Ne Olacak?
Uzman öğretmenlik tazminatı da Temmuz ayındaki zamdan etkilenecek meslek grupları arasında yer alıyor. Memur maaşlarına yapılacak yüzde 40 ila yüzde 45 arasındaki zam oranı aynı şekilde uzman öğretmenlik ve baş öğretmenlik tazminatlarına da uygulanacak.
Şu anda 2472 TL olan uzman öğretmenlik tazminatının Temmuz ayındaki zamla birlikte 3 bin 584 TL civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Bu zam oranı, uzman öğretmenlere maddi anlamda önemli bir avantaj sağlayacak.
Diğerleri amatör öğretmen çünkü. Uzman öğretmenin diğer öğretmenlerden farklı yaptığı tek bir şey söyleyin. Aynı işe farklı ücret ve unvan hangi meslekte var?
Yav. .. Uzmanlık farkını herkese verin gitsin. Sanki uzman olan farklı bir iş mi yapıyor! Saçmalardan seçmeler…
Kıdem yılını esas alarak bi düzenleme yapın. Yoksa eşit işe eşit ücret olmuyor!!! Bi yanlış yaptınız lütfen bu yanlıştan dönün…
Kıdem yılına göre maaş dağılımı en adaletli olanı. Uzman öğretmenliği getiren, eğitimci değildir
Uzman öğretmen sistemi tek bi sınavla olmaz üniversite sistemi gibi yüksek lisans doktora eğitiminde geçirilmeli öğretmen tez hazırlamalı eser yazmalı konferanslar vermeli farklı bir eğitimde geçmesi lazım ya da 20 yıl öğretmene uzman 30yıllı öğretmenlere de başöğretmenlik verilsin 3. yol tüm öğretmenlerin ücreti eşit olsun uzman ve başöğretmenlik tek sınav sitemi iptal olsun tüm öğretmenler uzmandır kimsenin şüphesi olmasın
bu meslek kanunu balonu bile oy kaybetme nedeni. Reis eğitimin içinin boşaltıldığını neden görmüyor göremiyor görmek istemiyor. Özellikle imam hatiplerde gençler mutsuz, eğitim işi bakana bürokratlara ihale edilirse olacağı bu. hangi milli eğitim nasıl dini eğitim. Özellikle imam hatiplerin adları ve içerikleri değiştirilmeli. eski tas eski hama olmuyor devir değişti artık. değişimin faturasını geçinme derdinde olan öğretmene ünvancılık oyunlarıyla fatura edilmesi hiç adil değil.
He farklı yapıyor kıskançlıkla eğitimcilik(!) aynı yerde durmaz, bak nasıl cevap? Başöğretmen Mehmet
Ha 12_13 bin maaş ver bı de ekstra eğitim alsın yok tez hazırlasın oldu .Versin 2500-3000 EUR maaş hazırlayalım 3 kuruşa olmaz bu işler derste yazın çocuklar deyiip bitcoin ile uğraşmak daha kârlı
Bu uslübunuz bile konuyu nasıl ve neresinden anladığınızı gösteriyor. Öğretmenlik mesleğinin icrasının en önemli göstergesi öğrencileridir. Eğitim uzun zamanlı bir süreçtir. Öğretmenlik sanatının farklı anlam ve rütbelerle ancak içi boşaltılabilir. Sizler siyasetin getirdiklerini beğenebilirsiniz lakin işin içinde olupta olumsuzluklarını görmezlikten gelip sadece paraya odaklanmak hiç etik değil. Mutlu uslübunuz ve kariyeriniz daim olsun..
Mehmet Fazlıoğlu hcm Başöğretmen olmuşsun ama adam olamamışsın maalesef yaptığın yorumdan ne kadar egoist ve bencil olduğunu anlıyorum. Ama kabahat sende değil öğretmenleri ayrıştırıp bu hale getirenlerde. Çünkü balık baştan kokar.
Eşi çalışmayan memurların sesleri neden hiç çıkmıyor aile yardımı oldukça komik düzeylerde bizler sendikalara hakkımızı aranasi için üye oluyoruz onları beslemek için değil
Köy korucusu 11200tl alıyor. Ogretmen 12450. Korucu operasyon ek ücreti alıyor 2000-4000 arası öğretmen de aynı şekilde ek ders alıyor. Köy korucusu eşittir 9gretmen uzman öğretmen Fark attı !!!! Yazık oldu öğretmen efendiye.
Mahalle bekçisi kadar maaş verin. Uzman öğretmen maaşıni başınıza çalın ekder de devlete hediyemiz olsun.
Uyduruk sınavla uzmanlık verilmez ,baştan yanlıştı, yıllara göre verilmeliydi ,mesleğe zarar verdi kimsenin umurunda değil. Öğretmen şu an asgari ücretle çalışıyor ,vah vah ,